DIP-offerte: eenvoudig online volgen en downloaden

Sinds kort kunt u de status van een aanvraag voor direct ingaand pensioen online volgen. Dat doet u in het Aegon Intermediair Portaal (AIP). U downloadt hier nu ook snel uw meest recente offerte. 

Het is voor veel van uw klanten een grote stap om het pensioen te regelen. Ze vinden het dan belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de voortgang. U speelt in dit proces als adviseur een belangrijke rol. We ondersteunen u hierin graag. 

Snel inzicht in de status van de aanvraag

In het Aegon Intermediair Portaal (AIP) volgt u de status van uw aanvragen op de voet. Ook downloadt u daar snel uw meest recente DIP-offerte.

U ziet de status per dossiernummer

Het statusoverzicht van uw offertes in AIP is gesorteerd op dossiernummer. Het dossiernummer vindt u in elke offerte onder ‘ons kenmerk’. U gaat via de blauwe menubalk in AIP snel naar het statusoverzicht:

  • Klik op ‘Pensioen’
  • Klik links onderaan op ‘Status offerte DIP’
  • U ziet een statusoverzicht van al uw lopende aanvragen

 

U downloadt vanuit de statusinformatie uw DIP-offerte

Via de statusinformatie downloadt u snel de laatste versie van uw DIP-offerte. Dit kan tot de geldigheidsdatum. U hoeft dus geen eigen offerte-administratie meer bij te houden.

[[{"fid":"182872","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Status DIP offerte","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Status DIP offerte","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Status DIP offerte","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over het inzicht in de status van uw Aegon Uitkerend Garantie- of Beleggingspensioen? Of een direct ingaand pensioen sluiten voor uw klant? Wij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel schakelt of spart. Maak hier kennis met de DIP-desk.