Autoverzekering Allrisk Royaal als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen

Aegon is de trotste eigenaar van het Predicaat ‘Als beste uit de test’ dat de Consumentenbond heeft toegekend aan onze Autoverzekering Allrisk Royaal. De Consumentenbond beoordeelt deze verzekering van ons met een 8,7.

Test helpt consumenten op weg met lastige keuze

Het is voor veel consumenten vaak een lastige klus om een goede keuze te maken tussen de autoverzekeringen die er zijn. Daarom beoordeelt de Consumentenbond voortdurend ruim 25 autoverzekeraars op premie, dekking en voorwaarden. Om de consumenten op weg te helpen bij het afsluiten van een verzekering. En sinds dit jaar kent de bond ook daadwerkelijk predicaten toe aan autoverzekeringen.

Met Allrisk Royaal komen we met een 8,7 als beste uit de test

Aegon biedt de autoverzekering in drie allrisksmaken aan: basis, compleet en royaal. Het predicaat ‘Als beste uit de test’ geldt specifiek voor onze allrisk royaal-dekking. De Consumentenbond geeft aan dat deze Aegon-verzekering de meest uitgebreide dekking heeft in vergelijking met de andere autoverzekeringen in de test. En daarnaast als voordeel heeft dat er geen eigen risico is voor de hulpverlening in binnen- en buitenland. De Consumentenbond heeft ook twee andere dekkingen van de Aegon-autoverzekering beoordeeld: we kregen een 7,4 voor de WA-dekking en een 6,8 voor de WA Extra-dekking.

Vragen of hulp nodig?

Wilt u meer weten over de test of wilt u de resultaten graag ontvangen? Neem contact op met uw accountmanager. We helpen u graag!