Digitale post nu extra belangrijk – raadpleeg financiële documenten online

Werkt u in deze periode ook vanuit huis en ziet u niet iedere dag uw binnenkomende post op kantoor? U kunt gemakkelijk uw financiële documenten digitaal raadplegen.

Waar vindt u financiële documenten?

Als u bent ingelogd op het Aegon Intermediair Portal, vindt u onder ‘Kantoor’ > ‘Financiële Documenten’ uw Prolongatieborderellen, uw Rekening Courant overzicht, Mutatie- en Verzamelnota's en binnenkort ook de Signaleringslijsten.  

Rollen binnen AIP

Om te zorgen dat u en uw collega's tegelijkertijd digitaal kunnen werken en de juiste klantinformatie en financiële documenten kunnen inzien, is het van belang dat de rollen en rechten goed zijn geregeld. Een mooi moment om dit te controleren. U wijzigt dit onder ‘Kantoor’ > ‘Gebruikersbeheer’. Mocht u hier hulp bij nodig hebben, bekijk dan ook eens onze 'Handleiding Gebruikersbeheer'.  Al onze handleiding vindt u onder het menu ‘Service & contact’ > ‘Handleidingen’. Per productgroep ziet u de handleidingen die wij voor u beschikbaar hebben.

Bijzondere tijd 

Wat betekenen de actualiteiten voor onze dienstverlening? Wij houden u op de hoogte door middel van nieuwsberichten en via deze pagina: https://intermediair2.aegon.nl/adviseur/#/actueel/campagnes/coronavirus-update. Ook zorgen we ervoor dat onze verwerkingstijden en servicelevels up-to-date zijn.

 Toch een vraag of hulp nodig? Wij werken ook vanuit huis, dus chat is sneller. Daarnaast hoeft u geen aantekeningen te maken, want wij slaan het gesprek voor u op.