Online de status volgen van een aanvraag direct ingaand pensioen

De status volgen van een aanvraag direct ingaand pensioen (DIP)? Dat kan nu eenvoudig via het Aegon Intermediair Portal. Zo houdt u uw klanten nog beter op de hoogte.

Met pensioen gaan is voor veel klanten een spannende gebeurtenis. Met ons statusoverzicht houdt u uw klant goed op de hoogte van zijn aanvraag voor een direct ingaand pensioen.

Snel naar het statusoverzicht via het menu Pensioen

In het volgende plaatje ziet u hoe u navigeert in het Aegon Intermediair Portal. Kies in de blauwe balk bovenaan voor 'Pensioen'. Kies in het blauwe menu links onderaan voor ‘Status offertes DIP’.

[[{"fid":"180885","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

U komt nu op de pagina ‘Statusinformatie Pensioen’. In de volgende twee plaatjes ziet u hoe bij de statusinformatie komt. Volg deze stappen:

  • Zoek het dossiernummer in uw offerte onder ‘ons kenmerk’ (zie voorbeeld).
  • Type het dossiernummer over in de zoekbalk <enter>.
  • U krijgt een overzicht van de status van de aanvraag.

[[{"fid":"180895","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"4"}}]]

[[{"fid":"180896","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"5"}}]]

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Wilt u meer informatie over de status van een Aegon Uitkerend Garantie- of Beleggingspensioen? Of een direct ingaand pensioen sluiten voor uw klant? Wij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel schakelt of spart. Maak hier kennis met de DIP-desk.