Er staan nieuwe, digitale aangifteformulieren voor u klaar!

Om een schade te melden, wilt u vast snel alle nodige informatie bij de hand hebben. Wij weten dat veel adviseurs daar graag een schade aangifteformulier voor gebruiken. Deze formulieren hebben we nu voor u geactualiseerd. Ze sluiten weer naadloos aan op de vragen in de digitale schademeldstraat. Dat scheelt heen en weer bellen of mailen met uw klant!

 

Een apart formulier per verzekering

U vindt de nieuwe schade aangifteformulieren bij ‘Downloads’ bij het Woon- & VrijeTijdpakket. Ze vervangen het oude aangifteformulier. Er is nu een apart formulier per verzekering, zodat alle relevante vragen erop staan voor de betreffende schade.

Deze formulieren zijn alleen digitaal beschikbaar

We investeren in digitalisering en vinden het belangrijk om minder papier te gebruiken voor het milieu. Daarom zijn deze formulieren vanaf nu alleen digitaal beschikbaar. U kunt het formulier ook makkelijk digitaal toesturen naar uw klant, als u dat wilt.

Binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent

U kunt de schades van uw klanten snel en eenvoudig digitaal melden via het Aegon Intermediair Portal. Via deze digitale weg weet u op werkdagen binnen 24 uur waar u aan toe bent. Beloofd!