60.000 extra verkoopkansen met het Aegon MKB Verzuimplan

Kleine werkgevers zijn zich vaak niet bewust van hun arboverplichtingen. Er zijn grofweg 60.000 bedrijven zonder arbodienstverlening en dus zonder verzuimverzekering in Nederland.

60.000 kleine mkb-bedrijven zonder verzuimverzekering in Nederland

Ongeveer 25% van de kleine werkgevers (met minder dan 10 werknemers) heeft geen arbodienst (bron onderzoek ministerie SZW 2018). Toch is een basiscontract met een arbodienst een wettelijke verplichting sinds 2017. Deze kleine werkgevers hebben baat bij een goed advies.

Het Aegon MKB Verzuimplan dé oplossing

Een kleine organisatie is vaak financieel kwetsbaar. Daarnaast heeft zij weinig verzuimexpertise en biedt weinig alternatief werk dat de zieke nog wél kan uitvoeren. Voor deze kleine werkgever is het Aegon MKB Verzuimplan een zeer interessante oplossing.

Risico’s en oplossingen in kaart brengen met de nieuwe saleskit

Een mooie kans voor u als adviseur om risico’s en oplossingen met uw klant in kaart te brengen. Aegon ondersteunt u hier graag bij. Maak nu gebruik van de nieuwe saleskit die wij ontwikkelden voor de adviespraktijk aan werkgevers zonder arbodienst. De saleskit bestaat uit de volgende documenten:

  • Uitleg: ‘Hoe gaat Aegon om met werkgevers die nog geen arbodienst hebben?’
  • Verklaring ontbreken verzuimcijfers
  • Voorbeeld e-mailtekst waarmee u werkgevers kunt benaderen 
  • Kort en bondig whitepaper over verzuim in het mkb (Geen verwijzingen naar Aegon en mogelijkheid om eigen logo toe te voegen)
  • Presentatie over de MKB verzuim-ontzorgverzekering (Ook hier de mogelijkheid om een eigen logo en tekst toe te voegen)

Direct aan de slag?

  • Download de saleskit en doe er uw voordeel mee.

Wellicht ook interessant voor u:

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.