Maak zelf een offerte in het Aegon Intermediair Portaal

In oktober introduceerden we de online offerte voor Aegon Uitkerend Garantie- en Beleggingspensioen. Hierdoor kunt u zelf een offerte maken voor kapitaal dat niet bij Aegon is opgebouwd. U hoeft hiervoor dus geen contact met ons op te nemen. Zo’n tweederde van de adviseurs maakt er al gebruik van. We zijn erg enthousiast over dit aantal!

Zelf een offerte maken: wel zo handig!

Offerte nodig voor het Aegon Uitkerend Beleggings- of Garantiepensioen? Dan moest u voor oktober 2019 contact met ons opnemen. Dankzij de online offerte op het Aegon Intermediair Portaal (AIP) is dat verleden tijd voor klanten met een kapitaal dat niet bij Aegon is opgebouwd. U hoeft geen contact meer met ons op te nemen en kunt het helemaal zelf doen. Wanneer het ú uitkomt. Ook zet u berekeningen eenvoudig om in een offerte.

Nog niet geprobeerd? Een offerte maakt u in een handomdraai

Heeft u nog niet eerder een online offerte gemaakt? Dan leggen we u kort uit hoe u dit werkt:
1.    Log in op AIP en klik op ‘Pensioen’. 
2.    Klik bij ‘Direct Ingaand Pensioen’ op het icoon onder ‘Offreren’. Zie voor een voorbeeld de afbeelding hieronder.
3.    U kunt nu een berekening uitvoeren.
4.    U ziet de uitkomsten voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen en het Aegon Uitkerend Garantiepensioen naast elkaar.
5.    Selecteer het product dat het beste bij uw klant past.
6.    Bent u tevreden met het resultaat? Vult de klantgegevens in en zet de berekening met één druk op de knop om in een offerte. Klik hiervoor op de knop ‘Offerte aanvragen’.

[[{"fid":"166934","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen ","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Maatwerk én offertes voor kapitaal bij Aegon zijn nog steeds mogelijk

Wilt u een maatwerkofferte? Of een offerte voor kapitaal dat bij Aegon vrijkomt? Dat kan nog steeds. Kies ook hier voor ‘Pensioen’ en ga naar ‘Offreren’ bij ‘Direct Ingaand Pensioen’. Daar vindt u een link naar het offerteaanvraagformulier voor het Uitkerend Beleggingspensioen én het Uitkerend Garantiepensioen. Vul het formulier in en stuur het op. U ontvangt dan binnen drie dagen een offerte op maat.

Voor welke zaken krijgt u een maatwerkofferte? 

Via het offerteaanvraagformulier op AIP kunt u een maatwerkofferte aanvragen. Bij maatwerk voor het Uitkerend Garantie Pensioen kunt u denken aan:

  • Hoog-laag-uitkering van 5 t/m 10 jaar. Een offerte voor een hoog-laag-uitkering van 5 jaar kunt u zelf maken.
  • AOW-overbrugging.
  • Uitkering per kwartaal.
  • Offerte voor een klant die gescheiden is.

 

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over de nieuwe offerte voor het Aegon Uitkerend Beleggings- of Garantiepensioen? Of heeft u een direct ingaand pensioen nodig voor uw klant? Onze medewerkers van de DIP-desk staan graag voor u klaar. Zij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel kunt schakelen en sparren. Maak kennis met de DIP-desk.

Meteen proberen?

Ervaar nu zelf het gemak van het maken van een offerte. Log in op AIP en ga naar Pensioen => Offreren. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!