Update campagne Woon- en VrijeTijdpakket

[[{"fid":"173533","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

We zijn weer op de radio! Heeft u de nieuwe radiospot over ons Woon- & VrijeTijdpakket gehoord? We verwijzen hierin uiteraard ook naar ú. Daarnaast maken we veel blogs met leuke tips, feiten en klantverhalen voor social media. Met de campagne willen we in de hoofden van consumenten komen én we willen natuurlijk samen groeien. Hoogste tijd voor een update!

Radiocommercial op diverse radiostations

In december 2019 waren we gestart met onze campagne. In de radiospot speelden we rond de feestdagen in op het maken van verlanglijstjes. We hebben de commercial nu aangepast. Maar ook in deze spot, pikken we hetzelfde voordeel van het Woon- & VrijeTijdpakket eruit: ‘Wat je nu nog niet hebt, is straks gewoon meeverzekerd’. Vanaf 9 maart 2020 zijn we, net zoals in februari, weer twee weken op de radio.

Beluister hier de radiocommercial

U kunt onze blogs ook gebruiken

Naast de radiospot zijn we nog steeds volop bezig met het plaatsen van diverse berichten over schadeverzekeringen op ons Facebook- en Instagramaccount. Denk aan blogs (handige tips, slimme weetjes en klantverhalen), stellingen en filmpjes. U kunt alle blogs vinden op www.aegon.nl/blog. Zit er een interessante blog tussen voor uw klanten? En wilt u daar bijvoorbeeld naar verwijzen op uw website met een link? Dat kan!

Oproep aan consumenten: doe de Verzekering Fit-Check

We helpen consumenten graag aan inzichten om ervoor te zorgen dat ze hun verzekeringen goed geregeld hebben. Zo is het belangrijk dat ze bij veranderingen wijzigingen doorgeven aan u. Bijvoorbeeld als consumenten gaan samenwonen of een kindje krijgen. Daarom hebben we de Verzekering Fit-Check gemaakt. Op www.aegon.nl/verzekering-fit en in alle berichten die we online plaatsen, verwijzen we naar deze checklist. En we geven als tip: vraag uw adviseur om advies!

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact op met uw accountmanager. We vertellen u graag meer.