Juffrouw Polis wint Aegon Aandacht voor Morgen Award 2019

Met vlogs laten zien dat verzekeren niet saai hoeft te zijn. Dat is uniek, leuk en nuttig. Op die manier maakt Ilse Broekhuizen uit Dronten verzekeringen en het vak van verzekeraar boeiend. Haar grappige alter ego, Juffrouw Polis, vertelt in korte online video’s op toegankelijke wijze over verzekeringen en het nut ervan. En u koos Juffrouw Polis vervolgens als winnares van de Aegon Aandacht voor Morgen Award 2019.

Aegon biedt innovatieve adviseurs een podium

'Aandacht voor Morgen' is méér dan een mooie belofte. Het is een thema vol inspirerende activiteiten. Zo organiseerde Team Adviseur diverse initiatieven richting adviseurs. Er waren regiosessies met adviseurs. Er was een groot relatie-event in samenwerking met Zakelijk. En niet te vergeten, de Aandacht voor Morgen Award.

May the best woman win

Beloof je 'aandacht voor morgen', dan is het leuk om toekomstgerichte adviseurs een podium te bieden. Op die manier zullen zij andere adviseurs inspireren en werken we samen naar een betere toekomst van ons vak. En inspiratie was er volop! Uit de vele inzendingen bleven uiteindelijk twee finalisten over; Ilse Broekhuizen en Natasja Naron. Ruim 250 adviseurs stemden en nu is de winnaar bekend.

De fel begeerde Award én een dag Marketing hulp

De fel begeerde Aandacht voor Morgen-bokaal, bloemen én een dag Marketinghulp. Dat is de mooie prijs voor Ilse Broekhuizen. En waar ze de hulp voor gaat gebruiken weet ze ook direct. “Ik kan mezelf nog zoveel beter positioneren op social media en ben benieuwd naar tips en tricks over kanalen, tijden en soorten content. Met die hulp kan ik Juffrouw Polis naar het volgende niveau tillen.”