Ziek melden voor AOV nu nog eenvoudiger

Het onlineformulier waarmee AOV-klanten zich kunnen ziek melden, hebben we verbeterd het is nu duidelijker en beter. Daardoor is het online ziek melden een stuk eenvoudiger geworden. 

Online ziek melden nu sneller en eenvoudiger voor AOV-klanten 

Het onlineformulier waarmee AOV-klanten zich kunnen ziek melden, hebben we verbeterd: het is nu duidelijker en beter. Daardoor is het online ziek melden een stuk eenvoudiger geworden. Zo krijgen we de melding sneller en volledig binnen. En kunnen klanten daarna sneller starten met het re-integratietraject.

Zorg dat uw AOV-klanten zich online ziek melden

Het komt soms nog voor dat adviseurs hun AOV-klanten ziek melden. Hiervoor gebruiken ze vaak verouderde pdf-formulieren. Deze formulieren zijn niet volledig en foutgevoelig.

Zorg er daarom voor dat uw AOV-klanten zich online ziek melden. Dan hebben we in één keer alle gegevens binnen. Dat is wel zo snel en effectief.

Op de hoogte blijven van het verloop van de ziektemelding

Heeft uw AOV-klant zich ziekgemeld? Dan hoort u dat van ons. Uw klant kan ook toestemming geven om u te informeren over het verloop van de ziektemelding. U ontvangt dan kopieën van de niet-medische correspondentie. Tot voor kort was hiervoor een aparte machtiging nodig. In de nieuwe onlineziekmelding kan de klant eenvoudig met een vinkje aangeven dat we u op de hoogte mogen houden.