Nieuwe functionaliteiten voor Aegon Cappital in de Mijn Aegon app

Bij Aegon Cappital vinden we het belangrijk dat werknemers altijd en overal inzicht hebben in hun pensioen. Daarom bieden we een handige app. We voldoen graag aan de behoeften van onze klanten en aan de eisen van deze tijd. Dat is de reden dat we continu werken aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Ook kort geleden hebben we een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Welke nieuwe elementen hebben we aan de app toegevoegd?

  • Inzicht bij overlijden
    De werknemer krijgt inzicht in de hoogte van het partnerpensioen, tijdelijk partnerpensioen en Anw-hiaatpensioen.
  • Actie partner aanmelden
    Is er sprake van een partnerpensioen met een bepaald partnersysteem en is de partner nog niet aangemeld? Dan attenderen we de werknemer op het aanmelden van de partner.
  • Actie Anw-hiaatpensioen
    Is het Anw-hiaatpensioen onderdeel van de regeling en heeft de werknemer hier nog niet voor gekozen? Dan krijgt hij informatie over het Anw-hiaatpensioen en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen via de app.

 

Aanvragen Anw-hiaatpensioen volledig digitaal

Werknemers lezen meer informatie over het Anw-hiaatpensioen op het werknemersportaal. Ook daar kunnen zijn vanaf nu zelf het Anw-hiaatpensioen digitaal regelen. Dat hoeft niet meer via de werkgever. Wel zo makkelijk!

En we gaan nog een stap verder. Ook het regelen van extra inleggen wordt een volledig digitaal proces. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.