Maak zelf een offerte voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen

Wachten op een offerte voor een direct ingaand pensioen is niet meer nodig. U kunt nu namelijk zélf een offerte maken voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen én het Aegon Uitkerend Garantiepensioen.

Heeft u een offerte nodig voor het Aegon Uitkerend Beleggings- of Garantiepensioen met een kapitaal dat buiten Aegon is opgebouwd? Dan moest u tot voor kort bij Aegon aankloppen. Maar dat hoeft nu niet meer. Voorheen kon u alleen zelf een offerte maken voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen. Dat kan nu ook voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen.

Een offerte vraagt u zo aan:

  • Log in op het Aegon Intermediair Portaal en klik op ‘Pensioen’. Klik bij ‘Direct Ingaand Pensioen’ op het symbool onder ‘Offreren’ en voer een berekening uit.
  • U ziet de uitkomsten voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen en het Aegon Uitkerend Garantiepensioen naast elkaar.
  • Selecteer het product dat het beste bij uw klant past. Maak voor een van de producten een keuze:
    • een gelijkblijvend of een hoog-laagpensioen voor een periode van vijf jaar met het Uitkerend Garantiepensioen, of;
    • een Uitkerend Beleggingspensioen met eventueel een vast of variabel partnerpensioen.
  • Bent u tevreden met het resultaat? Dan zet u de berekening met één druk op de knop om in een offerte.

 

[[{"fid":"166934","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen ","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

De nieuwe offerte is persoonlijker en korter

De nieuwe offerte heeft een bijkomend voordeel. Uw klant ziet namelijk alleen de keuzes die hij/zij in overleg met u heeft gemaakt. Dat maakt de offerte een stuk persoonlijker en korter dan voorheen. In de vorige offerte werden namelijk alle mogelijke keuzes getoond. 

Wilt u een offerte voor pensioenkapitaal dat bij Aegon is opgebouwd?

Dat kan natuurlijk ook. Kies ook dan voor ‘Pensioen’ en ga naar ‘Offreren’ bij ‘Direct Ingaand Pensioen’. U vindt hier een link naar het offerteaanvraagformulier voor het Uitkerend Beleggingspensioen en het Uitkerend Garantiepensioen. Vul het formulier in en stuur het ons. Houd rekening met een doorlooptijd van twee werkdagen. 

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over een offerte voor het Aegon Uitkerend Beleggings- of Garantiepensioen? Of heeft u een direct ingaand pensioen nodig voor uw klant? Onze medewerkers van de DIP-desk staan graag voor u klaar. Zij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel kunt schakelen en sparren. Maak hier kennis met de DIP-desk.

Meteen proberen?

Ervaar nu zelf het gemak van het maken van een offerte. Log in en ga naar Pensioen => Offreren. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!