Campagne richt aandacht op adviseur én Aegon Hypotheken

Met een regionale reclamecampagne brengt Aegon vanaf 28 oktober zowel de adviseur als hypotheken bij de consument opnieuw onder de aandacht. De campagne adviseert de potentiële koper in de overspannen huizenmarkt vooral het hoofd koel te houden en zich goed te laten adviseren.

Consumenten kunnen de campagnes tegenkomen in plaatsen waar adviseurs actief zijn met de verkoop van Aegon Hypotheken. Onderdeel van campagne zijn spotjes op landelijke en regionale radiozenders en lokale ov-hokjes (abri’s).

Advies maakt het mogelijk de rust te bewaren

De verschillende reclameboodschappen eindigen met het advies je in de huidige markt vooraf vooral uitgebreid goed te laten adviseren door de onafhankelijk adviseur. Op deze manier is het voor de klant ondanks de hectiek toch mogelijk de rust te bewaren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Vragen over de campagne? Neem contact op met uw accountmanager.

[[{"fid":"167036","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]