U kunt weer posters bestellen

We hebben nieuwe posters! Vier verschillende om precies te zijn: over onze Reisverzekering, Huisdierenverzekering, Rechtsbijstandverzekering en ons Woon- en VrijeTijdpakket. Deze posters kunt u nu gratis bestellen. Voor in uw kantoor óf buiten om de aandacht van klanten te trekken.

Collega-adviseurs hebben meegedacht

We kregen regelmatig de vraag van adviseurs of we nog posters hadden. Daarom hebben we nieuwe laten maken. Om er zeker van te zijn dat de nieuwe posters in de smaak vallen, hebben we de beelden en teksten eerst getest bij een aantal adviseurs. En dit is het resultaat:

[[{"fid":"166517","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Kies zelf het formaat

U kunt de posters per set bestellen. Daar zitten dan alle vier de posters in. Per set kunt u kiezen uit de volgende posterformaten:

  • A0 (84.1 x 118.9 cm) – ook voor een groot stoepbord
  • A1 (59.4 x 84.1 cm)   – ook voor een middelgroot stoepbord
  • A3 (29.7 x 42.0 cm)
  • A4 (21.0 x 29.7 cm)

Bestel de posters vóór 8 november 2019

We laten de posters drukken op aanvraag. Wilt u de posters ontvangen? Stuur dan vóór 8 november een e-mail naar marketingcampagne@aegon.nl. Dan ontvangt u de posters eind november. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Wij lezen graag in uw mail:

  • Hoeveel sets u wilt ontvangen en welk formaat of welke formaten.
  • Naar welk adres we de posters kunnen sturen.
  • Met wie wij contact op kunnen nemen, het liefst met een telefoonnummer.

Heeft u vragen?

Dan kunt u het beste een e-mail sturen naar marketingcampagne@aegon.nl.