“Als Premiumpartner is de samenwerking met Aegon verbeterd”

Daniëlle Korten van Mackus Financiële Dienstverlening over de samenwerking met Aegon

 

Persoonlijk contact. Met klanten én met Aegon. Dát vindt Daniëlle Korten van Mackus Financiële Dienstverlening belangrijk. Want bij verzekeringen gaat het om mensen en emoties. Daniëlle: “Ik ben blij met de korte, persoonlijke lijntjes met het Premiumteam van Aegon en mijn accountmanager Carla Goossens. Ze kennen mij en denken mee over mogelijkheden voor mijn klanten.”

 

“Ik hoef niet uit te leggen wie ik ben: we weten wat we aan elkaar hebben”

Mackus en Aegon werken al meer dan 20 jaar samen. Daniëlle: “Sinds we Premiumpartner zijn van Aegon, merk ik een groot verschil in de samenwerking. Mijn aanspreekpunten bij het Premiumteam vind ik prettig. Ik ervaar erkenning. Ik hoef niet uit te leggen wie ik ben en wat mijn visie is. We weten wat we aan elkaar hebben. Ook is er ruimte voor maatwerk als er bijzonderheden of problemen zijn. Natuurlijk geeft Aegon soms ook aan dat iets een brug te ver is. Dat is prima, want het vertrouwen is er. En dat is een tijdje wel anders geweest. Toen Aegon andere keuzes maakte in de samenwerking met intermediairs. Maar Aegon heeft ons én zichzelf weer op de kaart gezet.”

 

Mogelijkheden als Premiumpartner om een passend aanbod te doen

Wat Daniëlle verder merkt van de Premiumvoordelen? “Ik heb verschillende mogelijkheden om goed mee te doen aan de wedstrijd. Zo kan ik bijvoorbeeld commerciële kortingen geven aan mijn klanten als de prijs van Aegon niet concurrerend is. Het gaat niet alleen om de kwaliteit óf de prijs van een product. De verhouding moet goed zijn.”

 

“Nu kijken we op Funda, maar over 10 jaar vindt het huis jou…”

“Waar ik blij mee ben, “ vervolgt Daniëlle, “is dat Aegon regelmatig kennissessies en workshops organiseert. En aan adviseurs vraagt waar onze behoeften liggen. Iedereen kan wel in zijn eigen hokje blijven. Maar het is fijn als er glaswanden zijn, zodat je elkaar kunt zien en helpen. Zo vond ik de lezing van Aegon interessant over de snelheid van de digitalisering. ‘Nu kijken we op Funda, maar over 10 jaar vindt het huis jou’. Deze uitspraak van de professor heeft me aan het denken gezet. Hoe kunnen we als adviseurs meebewegen met dit soort ontwikkelingen?”

 

Een adviesgesprek in de nostalgische, traditionele of retrokamer?

Daniëlle: “Ik schrok even tijdens de workshop over robotisering. Digitalisering vind ik goed, maar ik hoop wel dat we met mensen blijven werken. Oók bij Aegon. Klantbehoeften veranderen, maar het vertrouwde adres waar mensen willen zijn niet. Mensen komen als ze bij je passen. Je kunt alles terugvinden op het internet, maar zíj hebben behoefte om te sparren. En het gevoel moet dan goed zijn tijdens het gesprek, want er gaat veel vertrouwelijke informatie over tafel. Daarom heeft iedere spreekkamer bij Mackus een andere touch. We hebben een nostalgische, traditionele of een retrokamer. Mijn klanten kiezen zelf uit waar ze zich prettig voelen.”

 

“Digitalisering kan altijd beter, zodat ik meer tijd heb voor mijn klanten”

Daniëlle: “Ik ben ervan overtuigd dat de behoefte aan persoonlijk contact blijft in de verzekeringswereld. Dat is over 10 jaar niet anders. Maar we moeten wel meebewegen met ontwikkelingen. Daarom ben ik blij dat Aegon digitaliseringsslagen maakt. Dat was ook nodig. Ik werk prettig met het Aegon Intermediair Portal. De digitale aanvragen en wijzigingen gaan steeds makkelijker en sneller. Fijn, want ik wil mijn tijd en energie zo veel mogelijk in klanten steken.

Toch kan digitalisering altijd nog beter natuurlijk. Ik hoop dat Aegon zich daar verder in blijft ontwikkelen. En dat we ook in de toekomst sámen de uitdagingen op ons pad aangaan.”

 

Wilt u meer weten over de Premiumvoordelen bij schadeverzekeringen? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.

 

[[{"fid":"162785","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]