Vanaf 27 augustus heeft het Aegon Intermediair Portal een nieuw navigatiemenu

Vanaf 27 augustus vindt u een nieuw navigatiemenu op het Aegon Intermediair Portal. Eenvoudiger opgezet en makkelijker in gebruik. Wij helpen u graag op weg!

 

De nieuwe navigatie is tot stand gekomen dankzij uw feedback

Het Aegon Intermediair Portal gebruiksvriendelijker maken staat al lange tijd bovenaan onze prioriteitenlijst. Met uw input uit livesessies en online feedback, zijn we aan de slag gegaan. Met als resultaat het nieuwe, verbeterde Aegon Intermediair Portal.

 

De belangrijkste voordelen op een rij

  • Minder klikken en minder zoeken
  • Alle informatie per productlijn overzichtelijk weergegeven
  • Opgezet vanuit een productlijn , niet meer vanuit een activiteit

 

Optie klanten zoeken vanaf de homepage

U kunt nu gemakkelijk klanten zoeken via de homepage met de functionaliteit ‘Klanten zoeken’. Ziet u deze optie niet? Vraag dan uw beheerder om deze rechten aan u toe te kennen. U kunt nagaan wie uw beheerder is door rechts bovenin op ‘Kantoor’ te klikken. Er verschijnt een drop down menu en klik hier vervolgens op ‘Mijn account’. Hier vindt u de beheerder van uw kantoor. Hij/zij kan vervolgens u de benodigde rechten toekennen. Meer informatie over het beheer van gebruikersrechten vindt u hier.

 

In uw inbox vindt u een e-mail met meer informatie

U heeft een e-mail ontvangen met daarin meer informatie over het nieuwe navigatiemenu. U leest over de belangrijkste veranderingen, de voordelen van het nieuwe menu en een uitgebreide handleiding met illustraties. Deze handleiding en meer informatie vindt u op onze overzichtspagina. We hopen dat u hiermee uit de voeten kunt en u wegwijs kunt maken op AIP.

 

 

Vragen of feedback?

Neem voor onduidelijkheden of feedback contact op met uw accountmanager. Hij/zij helpt u graag.