Volop ideeën voor de adviseur van de toekomst

Hoe ziet de toekomst van de financieel adviseur eruit? Waar liggen de klantkansen en hoe kunnen Aegon en de adviseur elkaar versterken? Verschillende brainstormsessies met adviseurs vormden de afgelopen tijd het podium om naar de toekomst te kijken. De eerste ideeën zijn veelbelovend én krijgen een vervolg. Doet u mee? Ook u kunt zich aanmelden voor de vervolgsessies.

Veranderende klantwensen in een dynamische financiële wereld. De impact van bijvoorbeeld digitale innovaties en een terugtredende overheid betekent het nodige voor de financieel adviseur. Waar liggen de kansen om in de toekomst met uw advies van meerwaarde voor de klant te blijven? Zijn er met aanvullende business activiteiten wellicht nieuwe verdienmodellen mogelijk? En wat is de invloed daarvan op de relatie tussen Aegon en de adviseur?

Stuk voor stuk zaken die zowel ons als u voortdurend bezighouden. Dat zagen we bijvoorbeeld onlangs bij de succesvolle ‘Werken aan uw business van morgen’-regiosessies voor adviseurs. Levendige discussies resulteerden maar liefst in een top-10 van mogelijke ideeën voor de toekomst. Drie van deze ideeën hebben we uitgekozen om verder uit te werken. Uiteraard gaan we dit proces graag samen met u aan. Wilt u ook verder meedenken over uw business van morgen? Doe dan mee aan de kleinschalige werksessies die Aegon de komende tijd zal organiseren. De bedoeling is dat de bijeenkomsten uiteindelijk resulteren in bruikbare concrete plannen voor uw toekomst. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: cabos@aegon.nl.

Deze ideeën werken we graag samen met u verder uit

  • Communicatie op maat voor verschillende doelgroepen: effectieve inzet van sociale media, nieuwsbrieven, website, chatbox etc;
  • Kansen pakken door meer/betere ontsluiting van data: actie op maat naar aanleiding van data-signalen voor aankondiging life-events.
  • Life-Coach, Event-Coach, Woon-Coach:  de financieel adviseur als eerste aanspreekpunt bij verschillende life-events/situaties. Compleet inzicht van diensten bijvoorbeeld op alles rondom wonen. Eventueel dienstenaanbod in samenwerking met relevante (lokale) partners.