Ontdek de verrassende mogelijkheden van de Aegon AOV

De afgelopen weken hebben we flink geadverteerd in AM en VVP met de campagne ‘Eén van de vele mogelijkheden van de Aegon AOV’. 

Ontdek de verrassende mogelijkheden van de Aegon AOV

De campagne ‘Eén van de vele mogelijkheden van de Aegon AOV’ was te vinden op de website en in de nieuwsbrief van AM en VVP. En ging over vier minder bekende toepassingen van de Aegon AOV:

1. Extra variant: Ongevallen en ernstige aandoeningen

We hebben een tijdje geleden deze nieuwe dekkingsvariant toegevoegd aan onze AOV. Is de dekking van een ongevallen AOV te krap voor uw klant? En die van een volledige AOV te duur? Dan is deze dekkingsvariant een goed alternatief. Hiermee is uw klant verzekerd voor arbeidsongeschiktheid door een ongeval, orgaandonatie, kanker en hart- en vaatziekten.

2. Re-integratie met de Aegon AOV

Bij de keuze voor een AOV kijkt uw klant vaak eerst naar de premie. Die is natuurlijk belangrijk. Maar nog belangrijker is wat uw klant hiervoor terugkrijgt. Ondernemers met een Aegon AOV zijn vooral enthousiast over de persoonlijke aandacht en steun bij re-integratie.

3. Verlengde uitkering Aegon AOV

Een AOV nodig voor een ondernemer met een zwaar beroep of een medisch verleden? Dan zit u vaak vast aan een beperkte eindleeftijd. Gelukkig is er een oplossing. Met de Aegon AOV kunt u de uitkeringsduur namelijk verlengen tot maximaal 70 jaar. Dat geeft extra zekerheid.

4. Verbeterde verlofdekking Aegon AOV

Ondernemers staan nooit stil. Maar ook zij moeten weleens een pas op de plaats maken. Bijvoorbeeld bij een geboorte. Of als er thuis iemand ziek is of overlijdt. De vernieuwde Aegon AOV biedt daarom extra ruime verlofdekkingen. Zodat uw klant kan zijn waar hij of zij écht nodig is.

Meer weten over de verrassende mogelijkheden van de Aegon AOV?

Op de productpagina leest u er meer over. Of neem contact op met uw accountmanager.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief