Aegon introduceert het MKB Verzuimplan

Per 1 januari 2020 kunt u bij Aegon een verzuimontzorgverzekering afsluiten. Deze verzekering voor het mkb ontzorgt werkgevers optimaal bij dreigend langdurig verzuim.

Aegon introduceert het MKB Verzuimplan

Met het MKB Verzuimplan regelt een mkb-werkgever alles in één keer. Hij krijgt zowel een verzuimverzekering als begeleiding bij verzuim en re-integratie. En dat allemaal in één contract en via één factuur. Handig toch?

We helpen werknemers snel en duurzaam aan het werk

We hebben de dienstverlening voor het MKB Verzuimplan ontwikkeld in nauwe samenwerking met Perspectief. Dit is een landelijke speler met regionale vestigingen. En dat betekent korte lijnen tussen werkgever, werknemer, casemanager en het medisch team. Dankzij deze opzet helpen we werknemers snel en duurzaam weer aan het werk.

Werkgevers besparen tijd op administratie dankzij koppeling met salarispakket We maken het graag makkelijk voor werkgevers én adviseurs. In het bijzonder door slechts eenmalig de werknemersgegevens op te vragen. Dit doen we alleen bij de offerte voor het MKB Verzuimplan. Daarna verloopt alles automatisch via de koppeling met het salarispakket.

Wilt u meer weten?

Maak direct een afspraak voor een webcall of neem contact op met uw accountmanager. Hij of zij vertelt u graag meer.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief