Wint u dit jaar de Aegon Aandacht voor Morgen Award?

Na het succes van de eerste editie maakt u ook dit jaar weer kans op de Aandacht voor Morgen Award. Dé prijs voor de meest innovatieve adviseur.

Veranderende business- en verdienmodellen

Waarschijnlijk denkt u net als veel adviseurs na over (nieuwe) business- en verdienmodellen. Hoe kunt u de klant nog beter adviseren? Waar liggen kansen voor de toekomst? De wereld staat niet stil. En ook de ontwikkelingen binnen onze financiële markt volgen elkaar in rap tempo op.

Eerste editie zorgde voor veel innovatieve inzendingen

Uit de vele inzendingen van de eerste editie van onze Aandacht voor Morgen Award bleek dat veel adviseurs volop bezig zijn met de toekomst. We zijn dan ook erg benieuwd naar de inzendingen voor dit jaar. Doet u mee? Heeft u ook een idee voor een business- of verdienmodel? Laat het ons weten en maak kans op de Aandacht voor Morgen Award 2019. De winnaar wacht bovendien een prijs die helpt de innovatie in de markt te zetten!

Stuur uw idee in en geef uw innovatie een podium

Net als u heeft Aegon volop aandacht voor morgen. Wij helpen u graag nieuwe ideeën en innovaties verder te ontwikkelen. Meld u nu aan voor de Aandacht voor Morgen Award 2019 en deel uw idee voor een business- of verdienmodel. Of het nu alleen nog maar op een bierviltje staat. Of dat u al verder bent en meer bekendheid of hulp bij uw innovatie wilt. Wij zijn benieuwd!

Insturen is mogelijk tot vrijdag 12 juli. Daarna selecteert een onafhankelijke jury de beste inzendingen. Uiteindelijk kiezen adviseurs het beste idee van hun collega.

Klik hier om uw idee per mail in te sturen.