Maak kennis met de verbeterde verlofdekkingen van de Aegon AOV

Wist u dat onze vernieuwde AOV extra verlofdekkingen kent? Hieronder zetten we ze voor u op een rij.

Ouderschapsverlof: uw klant krijgt een uitkering van 5 dagen

Vorig jaar heeft onze AOV een uitgebreide opfrisbeurt gekregen. Een goed voorbeeld is de dekking voor ouderschapsverlof. Vroeger hadden we die niet. Maar met onze vernieuwde AOV krijgt uw klant een uitkering van 5 dagen bij de bevalling van de partner. Is er sprake van adoptie? Ook dan heeft uw klant recht op een uitkering van 5 dagen. Voorwaarde is wel dat de eigenrisicotermijn 90 dagen of korter is.

Zorg- en overlijdensverlof: uw klant krijgt een uitkering van 30 dagen

We hopen natuurlijk niet dat het gebeurt. Maar overlijdt de partner of het kind van uw klant? Of krijgen ze een levensbedreigende ziekte? Dan ontvangt uw klant een uitkering van 30 dagen. Deze dekking voor zorg- en overlijdensverlof is een mooie toevoeging aan onze AOV. Ook hier geldt als voorwaarde dat de eigenrisicotermijn 90 dagen of korter is.

Uw klant kan al na 1 jaar met zwangerschapsverlof

Tot slot is de dekking voor zwangerschapsverlof verbeterd. We hebben de wachttijd van het zwangerschapsverlof namelijk verkort van 2 jaar naar 1 jaar.

Meer weten?

Heeft u vragen over de verlofdekkingen? Of wilt u meer weten over onze AOV? Neem gerust contact op met uw accountmanager of lees onze uitgebreide productinformatie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief