Samenwerking Aegon en De Hoop: voor iedereen een goede oplossing, óók voor chronisch zieken

Aegon heeft als doel om het financiële bewustzijn én de financiële zelfstandigheid van alle Nederlanders te vergroten. Daaronder valt ook het bieden van financiële zekerheid aan kwetsbaardere groepen in onze samenleving zoals mensen met een medische aandoening. Aegon streeft ernaar zo weinig mogelijk aanvragen af te wijzen om medische redenen. De samenwerking tussen Aegon en De Hoop biedt iedereen de mogelijkheid om zijn dierbaren te verzekeren van een goede financiële toekomst. Hiermee accepteert Aegon 99,9% van alle aanvragen die we binnenkrijgen.

Voor wie?

De Hoop is een herverzekeraar gespecialiseerd in moeilijk verzekerbare medische risico’s. Daarom is De Hoop er alleen voor verzekeraars. Die kunnen risico’s die zij zelf niet willen of kunnen accepteren, aanbieden aan De Hoop, die uiteindelijk het risico afdekt.

Van de aanvragen wordt 96% direct geaccepteerd

De moeilijkste gevallen komen bij De Hoop terecht. Toch blijkt dat De Hoop 24 op de 25 aanvragen kan accepteren. Bij 1 op de 100 wordt een aanvraag uitgesteld.

Wat kunnen tussenpersonen doen?

Het aantal chronisch zieke mensen neemt toe. Dit betekent dat u als adviseur hier ook mee te maken zult hebben, waardoor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering niet altijd eenvoudig is. Assurantietussenpersonen kunnen verzekeraars vragen om risico’s bij De Hoop onder te brengen. Als de verzekering niet door de verzekeraar zelf kan worden geaccepteerd, kan de tussenpersoon de verzekeraar op De Hoop attenderen. Bij Aegon kan er in ieder geval altijd alsnog een oplossing voor de klant gevonden worden!

 

Meer weten over De Hoop? U vindt meer informatie op www.dehoopleven.nl