Aegon AOV krijgt 5 sterren van MoneyView

MoneyView heeft een van onze AOV-varianten beloond met de maximale score van 5 sterren. En daar zijn we best trots op!

MoneyView: Aegon AOV heeft een scherp tarief en ruim acceptatiebeleid

Ieder jaar houdt MoneyView verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen tegen het licht. Onze AOV-variant Ongevallen en aandoeningen (inclusief psyche) scoorde dit jaar erg goed. We kregen namelijk 5 sterren in de categorie ‘prijs’. MoneyView geeft aan dat onze AOV gemiddeld een scherp tarief kent en dat we een bovengemiddeld ruim acceptatiebeleid voeren. Deze mooie score wil overigens niet zeggen dat Aegon altijd de laagste premie biedt. Maar het geeft wél aan dat we met onze AOV zeer concurrerend zijn. Gemiddeld staan we in 35 procent van de gevallen in de top 3 van laagste premies.

In welke branches bieden we een extra scherpe premie?

Op basis van MoneyView-gegevens hebben we een vergelijking opgesteld van de tarieven in de markt.* Deze vergelijking is gemaakt aan de hand van alle beroepen. We hebben daarbij gekeken naar verschillende leeftijden, eigenrisicotermijnen en verzekerde bedragen. Hieruit blijkt dat onze AOV-variant Ongevallen en aandoeningen (inclusief psyche) in specifieke branches zeer concurrerend is. In onderstaande branches behoren we in meer dan 50 procent van de gevallen tot de 3 voordeligste aanbieders:

  • Detailhandel
  • Vervoer en opslag
  • Horeca
  • Overige zakelijke dienstverlening
  • Kunst, cultuur en sport

 

Heeft u klanten die werkzaam zijn in deze branches? Dan is onze uitstekende prijspositie een goede reden om Aegon mee te nemen in uw vergelijking. In onderstaande tabel ziet u onze prijspositie per branche.

[[{"fid":"155004","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"money view 1 aov","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"money view 1 aov","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"money view 1 aov","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Ook voor een lange eigenrisicotermijn zit u goed bij Aegon

Goed om te weten: we bieden ook voor langere eigenrisicotermijnen uitermate concurrerende premies. Heeft u een AOV nodig met een eigenrisicotermijn van 1 jaar? Dan behoren we in 50 procent van de gevallen tot de 3 goedkoopste aanbieders.

Meer weten?

Heeft u vragen over het MoneyView-onderzoek? Of wilt u meer weten over onze AOV? Neem gerust contact op met uw accountmanager.

 

*Bron: MoneyView, maart 2019. De vergelijking is gebaseerd op de meest uitgebreide dekking. De volgende producten zijn in de vergelijking meegenomen:
De Amersfoortse - AOV Uitgebreid, Reaal - Ondernemers AOV, Allianz - AOV Absoluut, Avéro Achmea - AOV Compleet, Klaverblad - Royaal Plus AOV, De Goudse - Ondernemers-AOV, TAF - GoedGezekerd AOV, Aegon - AOV Ongevallen en aandoeningen (incl. psyche), Reaal - UNIM Plus AOV, Movir - Beroeps-AOV, Univé - RisicoVerminderaar ongeval en ziekte, Movir - Soepel&Zeker AOV

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief