Meer snelheid en gemak door WIA-excedent in de Pensioen Offerte Tool

Een Aegon WIA-Excedentverzekering aanvragen? Dat kan nu heel eenvoudig via de Pensioen Offerte Tool.

Handig: in één keer een offerte maken voor pensioen en WIA-excedent

De Pensioen Offerte Tool heeft een handige nieuwe functie gekregen. U kunt daar namelijk sinds 27 maart een offerte voor een Aegon WIA-Excedentverzekering aanmaken. U krijgt deze offerte samen met een offerte voor een DB- of DC-regeling. Wachten op een aparte offerte voor een WIA-excedentverzekering behoort hiermee tot het verleden. U heeft in één keer een compleet dossier!

De offertes kennen dezelfde ingangsdatum

Goed om te weten: de offerte voor de WIA-excedentverzekering wordt berekend per dezelfde datum als de DB- of DC-offerte. Deze datum ligt in de toekomst, en dus niet op de dag dat de offerte wordt aangemaakt.

Uw klant kan ook met losse onderdelen akkoord gaan

U maakt de pensioenofferte en de offerte voor de WIA-excedentverzekering tegelijk aan. Maar uw klant mag deze onderdelen ook los van elkaar afnemen. Ziet hij toch af van de pensioenregeling? Dan kan hij nog steeds akkoord gaan met de offerte voor de WIA-excedentverzekering.

Deze gecombineerde aanvraag is beschikbaar voor alle pensioenadviseurs

Wilt u via de Pensioen Offerte Tool een Aegon WIA-Excedentverzekering aanmaken? Dan is de enige vereiste dat u een gecertificeerd pensioenadviseur bent. Bent u alleen gediplomeerd voor de module Wft Inkomen? Vraag dan een offerte aan op de manier die u gewend bent.

Meer weten?

Uw accountmanager vertelt u graag meer over het aanvragen van een Aegon WIA-Excedentverzekering.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief