Nieuw: met 1 druk op de knop een offerte voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen

Wachten op een offerte voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen is niet meer nodig. U kunt nu namelijk zélf een offerte maken voor uw klant met een pensioenkapitaal dat buiten Aegon is opgebouwd.

Maak zelf een offerte wanneer u maar wilt

Een offerte nodig voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen met een kapitaal dat buiten Aegon is opgebouwd? Dan moest u tot voor kort bij Aegon aankloppen. Dat hoeft nu niet meer. Want u kunt nu zélf een offerte maken. Dat gaat zo:

  • Voer een berekening uit of maak direct een offerte in het Aegon Intermediair Portaal. Kies voor ‘Uitkerend Beleggingspensioen (Kapitaal buiten Aegon)’. U ziet de uitkomsten voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen en Garantiepensioen naast elkaar.
  • Past het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen bij uw klant? Selecteer dan dit product. Geef ook aan wat er moet gebeuren met het partnerpensioen.
  • Bent u tevreden met het resultaat? Dan zet u de berekening met één druk op de knop onmiddellijk om in een offerte.

 

De nieuwe offerte is persoonlijker en korter

De nieuwe offerte heeft een bijkomend voordeel. Uw klant ziet namelijk alleen de opties waarvoor hij in overleg met u heeft gekozen. Dat maakt de offerte een stuk persoonlijker en korter dan voorheen. In de vorige offerte werden namelijk alle mogelijke combinaties van het ouderdoms- en partnerpensioen getoond. Vervolgens moest uw klant een keuze maken uit deze combinaties. Met de nieuwe offerte staat de keuze van uw klant helemaal centraal.

We gaan ook de offerte voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen vernieuwen

Wilt u een offerte voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen? Ook dan kunt u een berekening maken via het Aegon Intermediair Portaal. Maar voor een offerte heeft u nog steeds het aanvraagformulier nodig. We zijn echter druk bezig om ook deze offerte om te zetten naar de nieuwe werkwijze. U hoort van ons wanneer het zover is.

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over de nieuwe offerte voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen? Of heeft u een direct ingaand pensioen nodig voor uw klant? Onze medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar. Zij zijn het vaste aanspreekpunt waarmee u snel kunt schakelen en sparren. Maak hier kennis met de DIP-desk.

[[{"fid":"154869","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Mederwerkers Dip desk","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Mederwerkers Dip desk","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Mederwerkers Dip desk","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Meteen proberen?

Ervaar nu zelf het gemak van de nieuwe offerte. Log in op dit Portaal en ga naar Rekenen > Pensioen > Uitkerend Beleggingspensioen. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!