Aegon Beheerd Beleggen: geen omkijken, wél het resultaat

Aegon Beheerd Beleggen kan een mooi onderdeel zijn van uw adviesgesprek. In dit artikel meer over het geld (laten) beleggen voor later.

Beleggen zonder omkijken, mét resultaat

Slimme spreiding tegen lage kosten. Aegon Beheerd Beleggen betekent optimaal gebruik maken van onze jarenlange expertise op het gebied van beleggen. De persoonlijke doelen kunnen hierbij variëren van aanvulling op het pensioen tot de studie van de kinderen of wellicht die gedroomde wereldreis. De klant bepaalt zelf hoeveel en wanneer hij inlegt. Hierbij is er de optie voor zowel eenmalige als periodieke stortingen.

Zowel voor Box 1 als Box 3

Aegon Beheerd Beleggen geeft zowel voor Box 1 als Box 3 mogelijkheden. Tijdens uw adviesgesprek kunt u - als het klantprofiel zich daarvoor leent - bijvoorbeeld de lijfrentevariant (Box 1) aan de orde stellen. Met onze handige rekentool is het ook mogelijk de toekomstverwachtingen samen met de klant snel in kaart te brengen.

Meer informatie over Aegon Beheerd Beleggen

De komende tijd kunt u meer informatie over Aegon Beheerd Beleggen verwachten. Zo ontvangt u tijdig meer informatie over de mogelijkheid een (regio)bijeenkomst bij te wonen. Op de Aegon Beheerd Beleggen-pagina vindt u alle aanvullende informatie over het product.

Meer weten? We horen het graag van u!

We kunnen ons goed voorstellen dat u de nodige vragen heeft. Hoe kunt u het best Aegon Beheerd Beleggen voor uw klant inzetten? Zijn er mogelijkheden uw medewerkers (meer) kennis op het gebied van beleggen bij te brengen? Neem voor deze én al uw andere vragen vooral contact op met uw accountmanager. We horen het graag van u!
 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief