Mis het niet: Adviseursbijeenkomst april 2019

Ook dit jaar organiseert Aegon weer regiobijeenkomsten voor u als adviseur. De eerste bijeenkomst is in april en staat in het teken van digitalisering. Volgende week versturen we de officiële uitnodiging. Daarin vertellen we meer over het programma én leest u hoe u zich kunt aanmelden. Krijgt u geen uitnodiging, maar heeft u wel interesse? Dan bent u van harte welkom. Uw accountmanager helpt u graag verder.

Kennissessie Pensioen: samen werknemers in beweging krijgen

Pensioen of het maken van beleggingskeuzes is niet ieders hobby. Daarom helpt Aegon Cappital u graag met de lastige taak om werknemers in beweging te krijgen. Dit doen we bijvoorbeeld met eenvoudige online tools voor werknemers. Ook hebben we speciaal voor u een tab ‘Smart Governance’ ingericht op het adviseursportaal. Hiermee wordt activatie van werknemers meetbaar. We laten graag zien hoe we de online tools inzetten om samen werknemers in beweging te krijgen.

Kennissessie Inkomen: subliem in digitaal én persoonlijk in contact

In deze interactieve kennissessie nemen we u mee in de reis naar een nieuw inkomensbedrijf: ‘Subliem in digitaal én persoonlijk in contact’. Allereerst delen we onze kennis en ideeën over deze propositie met u. En daarna horen we graag wat u ervan vindt. Tot slot krijgt u een sneak preview van de nieuwe verzuim-ontzorgverzekering die we op dit moment ontwikkelen. Dit doen we in co-creatie met adviseurs en werkgevers.


Inspiratiesessie Peter Ros: fascinatie voor technologie en de menselijke ontwikkeling

Voorstellen doe je het best zelf. Bekijk daarom onderstaand filmpje van deze toekomststrateeg!

[[{"fid":"153868","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"aankondiging regiobijeenkomst","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"aankondiging regiobijeenkomst","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"aankondiging regiobijeenkomst","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Aegon Adviseursbijeenkomst april 2019

Waar en wanneer?

Leeuwarden

Dinsdag 9 april    

Regio Uden

Donderdag 11 april

Den Haag

Dinsdag 16 april     

 

Voor wie?

Adviseurs die willen meedenken over een digitale toekomst.

 

Programma

12.00 – 12.30 uur: Inloop met broodjes

12.30 – 13.30 uur: Inspiratiesessie Peter Ros 

13.30 – 14.30 uur: Bijwonen Kennissessie Pensioen óf Kennissessie Inkomen

14.30 – 15.30 uur: Borrelen, netwerken en napraten

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief