Mijn Aegon Zakelijk: De nieuwe digitale omgeving voor werkgevers

Mijn Aegon Zakelijk is de nieuwe digitale omgeving voor werkgevers. In de loop van 2019 krijgen de eerste werkgevers toegang tot deze omgeving. Hieronder leest u wat de werkgever op Mijn Aegon Zakelijk kan en wie als eerst toegang krijgen. Dat gebeurt namelijk stap voor stap.

Alles op één portaal met Mijn Aegon Zakelijk

Werkgevers met pensioen- en inkomensproducten bij Aegon moeten nu apart inloggen: één keer bij Beheernet en één keer bij Verzuimsignaal. Met Mijn Aegon Zakelijk komt daar een einde aan. De werkgever logt één keer in en krijgt direct toegang tot Beheernet, Verzuimsignaal én het Mutatieportaal. Het Mutatieportaal is nieuw. Hiermee geeft de werkgeer door wie er in en uit dienst gaan en van wie het salaris wijzigt. Dit wordt daarna automatisch aangepast in alle producten die hij bij ons heeft.

Eerst de werkgevers met pensioen- en inkomensproducten

Mijn Aegon Zakelijk is nog niet voor iedereen beschikbaar. Werkgevers met zowel een pensioen- als een inkomensproduct krijgen als eerst toegang. Daarna volgt de rest. Op het moment dat dit voor uw klanten gaat spelen, ontvangt u daar een e-mail over van uw accountmanager. Doet u het beheer voor uw klant? Dan kunt u ook toegang krijgen tot Mijn Aegon Zakelijk. Hoe dat werkt, leest u in de mail van uw accountmanager.

Nieuw portaal voldoet aan nieuwe privacywetgeving

Mijn Aegon Zakelijk heeft een dubbele inlog. Dit betekent dat gebruikers moeten inloggen met een wachtwoord en een code die zij per sms ontvangen. Hiermee voldoet dit nieuwe portaal aan de privacywetgeving die in 2018 is aangescherpt.

Meer informatie over Mijn Aegon Zakelijk

De afbeelding bij dit bericht geeft u een eerste indruk van hoe Mijn Aegon Zakelijk eruit gaat zien. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

[[{"fid":"153813","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Mijn Aegon Zakelijk","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Mijn Aegon Zakelijk","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Mijn Aegon Zakelijk","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Schrijf u in voor de nieuwsbrief