Dekkingspercentages Ziekteverzuimverzekering No-Claim aangepast

Voor de Ziekteverzuimverzekering No-Claim van het Aegon Gezond Werkplan zijn de dekkingspercentages aangepast in het Aegon Intermediair Portaal (AIP).

U kiest zelf een combinatie van dekkingspercentages

Vanaf nu kunt u bij een offerteaanvraag voor een Ziekteverzuimverzekering No-Claim zelf de combinatie van dekkingspercentages kiezen. Daarvoor logt u eerst in op AIP. Daarna kunt u voor het eerste en tweede jaar kiezen uit dekkingen van 70% tot en met 100% (met tussenstapjes van 5%). 

De offerte sluit beter aan op de wensen van uw klant

Dankzij de extra opties bij de dekkingspercentages kunt u de offerte beter laten aansluiten op specifieke wensen en/of verplichtingen van uw klant. Denk hier bijvoorbeeld aan zijn cao.

In 10 minuten berekeningen maken en offertes aanvragen

Met de online tools van Aegon kunt u meerdere berekeningen maken en offertes aanvragen. U heeft dan binnen 10 minuten een passende offerte voor uw klant. Log direct in op AIP of vraag toegang aan via het aanvraagformulier.

Wilt u meer weten?

Wilt u een offerte aanvragen voor een bedrijf met meer dan 250 werknemers? Of heeft u een bijzondere situatie die u graag wilt verzekeren? Neem dan contact op met Aegon, afdeling Klantenteam Inkomen: 088 344 00 53. U bereikt ons op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Mailt u liever? Stuur dan uw e-mail naar wia@aegon.nl. Wij helpen u graag.