Meer opties voor Inkomen offertes op online portaal

We hebben een aantal opties toegevoegd voor online offertes. U kunt grotere bedrijven digitaal offreren en het is mogelijk om 130 wachtdagen te kiezen.

Digitaal offreren voor bedrijven tot 250 werknemers

Sinds kort is het mogelijk om voor bedrijven tot 250 werknemers digitaal offertes uit te brengen. Dat verloopt via het Aegon Intermediair Portaal (AIP). De nieuwe bovengrens geldt voor alle WIA-werknemersverzekeringen en alle Eigenrisicodragenverzekeringen uit het Aegon Gezond Werkplan. Voor de ziekteverzuimverzekeringen geldt een bovengrens van 150 werknemers voor digitale offertes.

U kunt vanaf nu 130 wachtdagen kiezen

Bij de No-Claim Ziekteverzuimverzekering mag de werkgever vanaf nu 130 wachtdagen kiezen als eigen risico. Dit is een extra optie. Het blijft namelijk ook mogelijk om voor 10, 20, 30, 60 of 261 wachtdagen te kiezen. Zo verzekert de werkgever zich alleen voor de risico’s die hij kan en wil dragen. En heeft hij dus een verzekering die beter aansluit bij zijn behoeften.

In 10 minuten berekeningen maken en offertes aanvragen

Met de online tools van Aegon kunt u meerdere berekeningen maken en offertes aanvragen. U heeft dan binnen 10 minuten een passende offerte voor uw klant. Log direct in op AIP of vraag toegang aan via het aanvraagformulier.

Wilt u meer weten?

Wilt u een offerte aanvragen voor een bedrijf met meer dan 250 werknemers? Of heeft u een bijzondere situatie die u graag wilt verzekeren? Neem dan contact op met Aegon, afdeling Klantenteam Inkomen: 088 344 00 53. U bereikt ons op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Mailt u liever? Stuur dan uw e-mail naar wia@aegon.nl. Wij helpen u graag.