Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de Aegon-webinars

In februari en maart staan een aantal webinars met verschillende onderwerpen op de agenda. Ongetwijfeld zit er ook voor u wat interessants bij! Een korte impressie van wat u kunt verwachten. Meld u zich ook aan?!

Digitalisering

Waar staat Aegon op het gebied van digitalisering? Wat is er gerealiseerd? En wat kunt u nog van ons verwachten? In de ‘Webinar digitalisering’ staan we hier uitgebreid bij stil. Ook is dit de gelegenheid uw wensen op het gebied van digitalisering met ons te delen. Verbeterwensen voor AIP? Of wellicht een briljant idee waarmee wij onze dienstverlening nog meer op maat kunnen maken? We horen het graag.

Duurzaamheid

Steeds meer krijgt duurzaamheid binnen de financiële dienstverlening een belangrijke plek op de agenda. Maatschappelijke betrokkenheid en overheidsmaatregelen zorgen ervoor dat duurzaamheid ook  in uw advies doorklinkt. In de ‘Webinar duurzaamheid’ wisselen we graag van gedachten over de mogelijkheden. Welke rol is hierin voor u weggelegd? En hoe kan Aegon hierin met u samenwerken? We kijken graag gezamenlijk naar een duurzame toekomst.

Robotisering

Binnen onze dienstverlening neemt robotica steeds meer processen over. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze chat met kunstmatige intelligentie. Ondanks deze steeds verdergaande automatisering, blijft ook de behoefte aan echt menselijk contact en daarmee relationele verbinding. We vinden het daarom belangrijk de menselijke stem te behouden. In de ‘Webinar robotisering’ laten we u zien waar Aegon nu staat. En we laten u zien hoe robotisering ook u in uw werk kan helpen. Een uniek kijkje in de vooruitgang van de nabije toekomst.

Digitale adviesondersteuning

Met digitale adviesondersteuning krijgt de adviseur legio mogelijkheden voor activatie, datacollectie en adviesvoorbereiding. Mooi voorbeeld hiervan is de directe aansluiting op de bron voor het raadplegen van de persoonlijke financiële situatie. Dit brengt niet alleen de invoertijd terug tot slechts 10 minuten,  u bent hiermee direct verzekerd van kwaliteit en actualiteit van de data. En het geeft zicht op alle advieskansen en aandachtspunten voor de klant. Benieuwd naar de mogelijkheden en specifieke handvatten van ‘tooling’? Meld u aan voor het ‘Webinar digitale adviesondersteuning’.