De Vernieuwing: Advies Expert

Digitale technieken en robotisering bieden nieuwe mogelijkheden voor een optimale informatievoorziening en voorbereiding voor een advies. Paul van Brederode heeft met Advies Expert een gerobotiseerd programma ontwikkeld die deze technieken combineert met persoonlijke aandacht.

Bekijk de video voor meer informatie over Advies Expert.

[[{"fid":"152621","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"De Vernieuwing: Advies Expert","field_file_image_title_text[und][0][value]":"De Vernieuwing: Advies Expert"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"De Vernieuwing: Advies Expert","field_file_image_title_text[und][0][value]":"De Vernieuwing: Advies Expert"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"De Vernieuwing: Advies Expert","title":"De Vernieuwing: Advies Expert","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Deze video is onderdeel van de reeks ‘De Vernieuwing’. De video’s zijn ontwikkeld door en voor de adviseur. Hierin delen adviseurs innovaties die hun werk makkelijker maken. En wellicht ook uw werk.

Heeft u een innovatie die u wilt delen met andere adviseurs?

Neem dan contact op met uw accountmanager.