Ruim 80 miljoen impressies voor Goed met Geld!

Héél Nederland goed met geld maken, dat is het doel van Aegon. En we zijn hard op weg om dat te bereiken. Hoe staan we er nu voor? We brengen u graag op de hoogte van de laatste resultaten én laten onze nieuwste video’s zien.  

 

Aegon wordt vaker overwogen

Of het nu gaat om video’s, blogs, checklists of visuals: onze Goed met Geld-content wordt goed bekeken én gewaardeerd. Wist u dat…

 

  • …31% van de mensen de Goed met Geld video’s helemaal uitkijkt?
  • …meer dan 85.000 mensen de Goed met Geld-test hebben afgerond, en 40% daarvan de tips leest die ná de test staan?
  • …Aegon 70% vaker wordt overwogen als merk door mensen die onze content op social media hebben gezien, vergeleken met mensen die onze content daar niet hebben gezien?

 

Nieuwe video’s

Omdat het Goed met Geld-programma goed aanslaat, zijn er weer nieuwe video’s ontwikkeld. Bijvoorbeeld met een nieuwe aflevering van Doorbreek het taboe. In deze video helpen we Bart om het gesprek aan te gaan met zijn ouders. Hij wil hen om financiële hulp vragen voor het kopen van een huis. Uit eigen online onderzoek blijkt namelijk dat 70% van de jongvolwassenen die een huis wil kopen, het lastig vindt om ouders om hulp te vragen. Wij helpen met een video, inspiratieblogs, ervaringsverhalen, praktische tips, een stappenplan en verwijzen uiteraard naar adviseurs voor meer informatie.

 

De tweede video is een nieuw format, de Waanzin Woning. Deze video maakt onderdeel uit van de Hypotheken-campagne en sluit aan op de gekte op de woningmarkt. We tonen een experiment met Eline en kijken hoe ver zij gaat bij de aankoop van een huis. Onze boodschap is: houd je hoofd koel, laat je niet gek maken én neem contact op met je adviseur.

 

Over de campagne Goed met Geld

Nederlanders worden steeds meer zélf verantwoordelijk voor hun eigen financiële toekomst. Maar het regelen van geldzaken is niet ieders hobby. Veel mensen vinden het ingewikkeld of saai, en stellen het liever uit. Daarom gaat Aegon helpen: wij willen iedereen goed met geld maken! Kijk op Aegon.nl/goedmetgeld. Meer informatie? Neem contact op met Esther Oostrom (eoostrom@aegon.nl) of Marise Sperling (marise.sperling@aegon.nl).