Standaardmodel vast en variabel pensioen in Mijn Aegon

Klanten van Aegon zien nu het standaardmodel voor vaste en variabele pensioenen in Mijn Aegon. Hiermee kunnen ze zelf een goede keuze maken.

Aegon-klanten zien het standaardmodel in Mijn Aegon

Bij Aegon bieden we het Uitkerend Garantiepensioen (vast) en het Uitkerend Beleggingspensioen (variabel). Aegon-klanten zien uiterlijk 6 maanden voor de expiratiedatum van hun pensioenkapitaal het vooringevulde Standaardmodel in Mijn Aegon.Ze zien dus meteen hun persoonlijke vergelijking. Aegon-klanten krijgen van ons via de mail bericht wanneer het standaardmodel op Mijn Aegon staat.

Andere klanten vullen het standaardmodel zelf in op aegon.nl

Klanten die pensioen buiten Aegon hebben opgebouwd kunnen gebruik maken van het standaardmodel op aegon.nl. Deze klanten maken eerst een berekening van de hoogte van hun pensioen. Vervolgens kunnen ze met een paar aanvullende vragen het standaardmodel doorrekenen.

De DIP-desk staat voor u klaar

Onze DIP-desk helpt u graag met al uw vragen over direct ingaande pensioenen. Zo zijn we altijd bereid om met u te sparren over de mogelijkheden. En bieden we voor koopsommen boven de € 300.000,- vaak een extra hoge uitkering.

Meer weten over onze DIP-desk?

Neem eens een kijkje op onze speciale pagina op het Aegon Intermediair Portal. Hier vindt u de contactgegevens van de DIP-desk en een overzicht van wat we voor u en uw klant kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw accountmanager.