Aegon DB Abonnement: extra diensten en vernieuwing offertetool

In het DB Abonnement zoekt Aegon naar de juiste verhouding tussen basisdienstverlening, efficiency en prijs. Daarom zijn er nu bijvoorbeeld extra diensten.

We hebben onze extra diensten op een rijtje gezet

We merken dat sommige klanten specifieke wensen hebben die niet binnen onze basisdienstverlening vallen. Voor die klanten hebben we een aantal extra diensten. Bekijk onderaan deze pagina het overzicht van onze basisdienstverlening en de aanvullende dienstverlening.  

U kunt overleggen met werkgevers aan aanleiding van de opgave Indexatie

Jaarlijks ontvangen de werkgevers die de pensioenregeling hebben ondergebracht in het Aegon DB abonnement van ons een indicatieve opgave. Hierin staat wat de kosten zijn om de opgebouwde pensioenen met 1 procent te verhogen. Deze informatie sturen wij ook naar de adviseurs van die werkgevers. Naar aanleiding van deze informatie kunt u met werkgevers in overleg en bepalen of en met welk percentage er geïndexeerd kan worden.

 Nu nog makkelijker pensioenpremie aanpassen aan budget

De pensioenregeling van het DB Abonnement kan ieder jaar per 1 januari worden aangepast. Daardoor kunnen werkgevers de pensioenpremie aanpassen aan het beschikbare budget. Vanaf nu kunt u in de offertetool een tekenbare wijzigingsofferte genereren. Hierdoor is het voor u als adviseur eenvoudiger een passend advies uit te brengen.

 Meer informatie

Neem eens een kijkje op onze pagina over DB Abonnement. Ook uw accountmanager staat altijd voor u klaar.