De Vernieuwing: Onze Pensioenregeling Portal

Pensioen opbouwen kan best ingewikkeld zijn. Trouwen, scheiden, veranderen van werkgever: het heeft allemaal effect. Ook als er even geen grote veranderingen zijn, wilt u dat uw klant geïnformeerd blijft. Eric de Bruijn en Christiaan de Bruijn hebben hier een oplossing voor bedacht: Onze Pensioenregeling Portal. Een handig overzicht waarin de klant zelf kan bekijken hoe het ervoor staat zijn met zijn pensioen.

[[{"fid":"152187","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"de vernieuwing","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"de vernieuwing","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"de vernieuwing","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

In deze video vertellen Eric en Christiaan de Bruijn wat deze innovatie voor u kan betekenen.

Deze video is onderdeel van de reeks ‘De Vernieuwing’. De video’s zijn ontwikkeld door en voor de adviseur. Hierin delen adviseurs innovaties die hun werk makkelijker maken. En wellicht ook uw werk.

Heeft u een innovatie die u wilt delen met andere adviseurs?

Neem dan contact op met uw accountmanager.