Alles over de vernieuwde Aegon AOV

Hoe werkt onze AOV en hoe houden we ondernemers gezond?

Wilt u meer weten over onze vernieuwde Arbeidsongeschiktheidsverzekering? Laat u in 45 minuten helemaal bijpraten in ons speciale webinar.

✓ Ontdek hoe onze vernieuwde AOV werkt in de praktijk.
✓ Kom alles te weten over de ondersteuning aan ondernemers die uitvallen.
✓ En: hoe helpen we ondernemers om gezond aan het werk te blijven.

Doe gratis mee op dinsdag 9 oktober om 10.00 uur.

Goed idee, ik meld me direct aan

We hebben de Aegon AOV vernieuwd

Wellicht heeft u al gemerkt dat we sinds 1 juli nogal wat hebben veranderd aan onze Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat was nodig. We hebben de AOV beter aan laten sluiten op de laatste wettelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Ook kennen we nu een nieuwe variant en een nieuwe uitkeringsduur. Verder hebben we de dekkingen voor het gezinsleven verbeterd en hebben we verschillende eindleeftijden uitgebreid. Verbeteringen waar uw klanten echt iets aan hebben. Aan de hand van een aantal praktijkcases hoort u hier meer over.

Welke ondersteuning bieden we bij re-integratie en preventie?

Met een goede AOV-uitkering alleen is uw klant nog niet geholpen. Hij wil natuurlijk gezond weer aan de slag. Of voorkomen dat hij uitvalt. Hoe we hem hierbij helpen? Dat hoort u tijdens het webinar.

Webinar: Alles over de vernieuwde Aegon AOV

Wanneer?
Dinsdag 9 oktober van 10.00 tot 10.45 uur.

Wat?
Een interactieve sessie over onze vernieuwde AOV in de praktijk.

Voor wie?
Adviseurs die hun klanten zo goed mogelijk willen adviseren over onze AOV.

Meld u snel aan

Deelname is gratis. Kent u andere geïnteresseerden? Stuur deze mail dan door, zij kunnen via dezelfde link meedoen. Volg het webinar via uw laptop, tablet, smartphone of computer. Hoe u wilt, wel zo makkelijk. Heeft u tijdens het webinar vragen? Stel ze dan meteen via de chatfunctie. We doen ons best om de vragen dan meteen te beantwoorden. 

Ja, ik doe mee 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met uw accountmanager. Of stuur een mail naar webinars@aegon.nl. Alvast meer weten over de Aegon AOV? Kijk dan op het Aegon Intermediair Portal.

We hopen dat u er op 9 oktober bij bent. Tot dan!