Aegon Overstapservice voor direct ingaande pensioenen: geen gedoe

Mensen mogen shoppen met hun pensioenkapitaal. Maar dat vinden ze vaak gedoe. Daarom is er de Aegon Overstapservice waarmee we ze werk veel uit handen nemen.

Moeiteloos overstappen met de Aegon Overstapservice

[[{"fid":"152183","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"overstap direct ingaand pensioen","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"overstap direct ingaand pensioen","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"overstap direct ingaand pensioen","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Met de gratis Aegon Overstapservice kunnen klanten met hun vrijkomend pensioenkapitaal eenvoudig overstappen naar Aegon. U of uw klant vult het overstapformulier in, stuurt het naar ons op en onze DIP-desk neemt het vanaf daar over. We nemen contact op met de andere verzekeraar en zorgen ervoor dat het pensioenkapitaal op tijd bij ons binnen is. U hoeft hier verder niets aan te doen. En uw klant ook niet. Is het pensioenkapitaal binnen? Dan laten we dat u natuurlijk weten.

Meer weten over onze DIP-desk?

Neem eens een kijkje op onze speciale pagina op het Aegon Intermediair Portal. Hier vindt u de contactgegevens van de DIP-desk en een overzicht van wat we voor u en uw klant kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw accountmanager.