Vernieuwde offerte voor het Aegon DB Abonnement

Het Aegon DB Abonnement is een complete en flexibele pensioenregeling. Bekijk nu de product- en prijscondities voor 2019 en de vernieuwde offerte.

Het Aegon DB Abonnement in 2019

We hebben in juli alle product- en prijscondities van het Aegon DB Abonnement voor 2019 gepubliceerd. Via de Pensioenoffertetool kunt u deze condities inzien en offertes voor uw relaties berekenen. In bijgaand overzicht kunt u vinden wat er in 2019 verandert in de juridische stukken.

De offerte van het Aegon DB Abonnement heeft een nieuw jasje

Op basis van uw input hebben wij de offerte van het DB Abonnement volledig aangepast. Hierdoor is de offerte voor u en voor uw klanten makkelijk leesbaar. Wat hebben we precies gedaan?

  • De lay-out is aantrekkelijker
    De nieuwe offerte is prettiger leesbaar. Er staan meer afbeeldingen in. De kerngegevens ogen nu rustiger door een andere indeling en achtergrond.
  • We hebben de inhoud van de offerte opnieuw bekeken. Welke informatie vindt u echt nodig en welke informatie werd dubbel vermeld? Hierdoor konden we informatie schrappen. Daarnaast geven we de premie in het totaaloverzicht voortaan op jaarbasis weer in plaats van per maand zoals vroegen.
  • Het deelnemersoverzicht is nu een bijlage bij de offerte
    Het Aegon DB Abonnement verkopen we steeds vaker aan grote werkgevers. Hierdoor nam het deelnemersoverzicht een te groot deel van de offerte in. Daarom hebben we er een aparte bijlage van gemaakt. Het overzicht is apart te downloaden en u kunt er zelf voor kiezen dit met uw klant te delen.

[[{"fid":"152182","view_mode":"media_original","fields":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"uitleg overzicht db abonnement","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"uitleg overzicht db abonnement","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"uitleg overzicht db abonnement","class":"media-element file-media-original","data-delta":"1"}}]]

Vanaf nu ook mogelijk om na juli offertes te maken voor het lopende jaar

Na juli een offerte berekenen die nog in hetzelfde jaar ingaat? Dat kon vroeger niet. Dat hebben we aangepast. Dus ook bij pensioenregelingen die nog dit jaar in moet gaan zit u zelf aan de knoppen.

Aegon DB Abonnement zeer goed gewaardeerd

We werken er continu aan om het Aegon DB Abonnement volledig af te stemmen op de wensen van de markt. Tegen de beste voorwaarden en met excellente dienstverlening. Klanten geven in een recent vergelijkingsonderzoek aan dat ze het DB-abonnement als de absolute nummer 1 waarderen. En dat ze de aanpassingen die we doorvoeren, ervaren als echte verbeteringen.

En waar zijn we nu mee bezig?

Binnen het Aegon DB Abonnement kunnen we jaarlijks aanpassingen doorvoeren. Denk hierbij aan het opbouwpercentage, maximaal salaris en de franchise. En dan is er nog de belangrijkste aanpassing waaraan we werken. We willen het voor u mogelijk maken om zelf in de Pensioenoffertetool wijzigingen door te rekenen. Dat willen we graag in oktober al werkend hebben. Via deze nieuwsbrief en/of uw accountmanager houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Heeft u nog vragen?

Uw accountmanager helpt u graag verder.