Shoppen met direct ingaande pensioenen loont

Veel klanten met een vrijkomend pensioenkapitaal weten niet dat ze mogen shoppen. En dat is jammer, want shoppen kan erg voordelig zijn.

Even rondkijken kan leiden tot een hoger pensioen

Je pensioen aankopen bij de partij waar je je pensioenkapitaal hebt opgebouwd? Dat kan natuurlijk, maar verplicht is het niet. Sterker nog, shoppen is vaak lonend. Veel verzekeraars, zoals Aegon, bieden bij hogere koopsommen namelijk een beter tarief. Bovendien bespaar je op de kosten door pensioenkapitalen die bij meerdere aanbieders zijn opgebouwd te bundelen. In de video hierboven ziet u hoe het werkt.

Overstappen? Wij nemen u het werk uit handen

Overstappen naar Aegon is zeer eenvoudig met de Aegon Overstapservice. Het enige wat u hoeft te doen is samen met uw klant het overstapformulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat het pensioenkapitaal op tijd bij ons binnen is. U hoeft zelf nergens achteraan te bellen.

De DIP-desk staat voor u klaar

Onze DIP-desk helpt u graag met al uw vragen over direct ingaande pensioenen. Zo zijn we altijd bereid om met u te sparren over de mogelijkheden. En we bieden we voor koopsommen boven de € 300.000,- vaak een extra hoge uitkering.

De voordelen van shoppen op een rij

  • Lagere kosten door bundelen van meerdere koopsommen
  • Eenvoudig overstappen met de Aegon Overstapservice
  • Extra hoge uitkering mogelijk bij koopsommen boven de € 300.000,-

 

Meer weten?

Kijk op de speciale pagina van de DIP-desk. Hier vindt u onze contactgegevens, een overzicht van onze dienstverlening en productinformatie.