Online offertetool is nu al klaar voor 2019

We hebben onze offertetool uitgebreid. U vindt daarin nu de pensioenabonnementen voor volgend jaar. En het gloednieuwe Pensioencontract van Aegon Cappital. 

Nieuw in de offertetool: het Pensioencontract van Aegon Cappital

Het is u vast niet ontgaan: Aegon PPI en Cappital bundelen hun krachten en gaan vanaf 1 januari verder als Aegon Cappital. Samen met u verzorgt Aegon Cappital straks de pensioenen voor meer dan 4500 werkgevers en 200.000 deelnemers. Het grote voordeel van deze bundeling? U en uw klanten hebben meer keuze. De nieuwe module Pensioencontract is hiervan een mooi voorbeeld. 

Het Pensioencontract biedt uw klant meer vrijheid

Met de module Pensioencontract kiest uw klant voor een overzichtelijke pensioenregeling. Maar wel eentje met unieke keuzemogelijkheden. Zo zijn er voor het nabestaandenpensioen verschillende verzekeringsvormen beschikbaar via Aegon en elipsLife. En ook qua vermogensbeheer valt er iets te kiezen. Uw klant kan dit laten uitvoeren door Aegon Asset Management of een wereldwijde selectie van de allerbeste vermogensbeheerders. 

Maak direct een offerte voor het Pensioencontract

Het mooie is dat niet alleen grote klanten profiteren van deze keuzevrijheid. De module Pensioencontract is namelijk al verkrijgbaar vanaf één werknemer. Direct een offerte maken voor het Pensioencontract? Dat doet u eenvoudig via onze online offertetool. Log hiervoor in op het Aegon Intermediair Portaal en ga naar ‘Offreren’. 

Ontdek ook onze verbeterde pensioenabonnementen

Als u toch in de online offertetool bent, neem dan meteen een kijkje bij onze abonnementen. Die zijn namelijk helemaal up-to-date voor 2019. Want zoals u weet voeren we wijzigingen in pensioenland automatisch door. Zonder extra kosten. Hieronder ziet u wat er verandert:

  • Aegon Pensioenabonnement (Aegon PPI)
    • De nieuwste tarieven zijn doorgevoerd
    • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid (PVI) is goedkoper
    • De administratiekosten én de beheerkosten zijn verlaagd voor grote klanten
  • Aegon DB Abonnement en Aegon Modulair Pensioen (DB)
    • Het bij te sluiten Anw is omgezet naar het goedkopere basisproduct dat we ook al voor het PPI-abonnement voeren
  • DGA Beleggingspensioen
    • De nieuwste tarieven zijn doorgevoerd
  • Aegon Netto Pensioen
  • De nieuwste tarieven zijn doorgevoerd

 

Meer weten?

Bekijk voor meer informatie de productkaarten in het Aegon Intermediair Portaal. Of neem contact op met uw accountmanager bij Aegon. We helpen u graag.