Standaardmodel nu ook beschikbaar in Mijn Aegon

Goed nieuws voor Aegon-klanten: ze kunnen het ‘Standaardmodel vast en variabel pensioen’ nu ook gebruiken via Mijn Aegon.

Het Standaardmodel helpt uw klanten een goede keuze te maken

Wie met pensioen gaat moet een paar belangrijke keuzes maken. Ga ik voor een vast of variabel pensioen? En met welke uitvoerder ga ik in zee? Het Standaardmodel helpt uw klanten op weg. Dit model bevat namelijk gestandaardiseerde informatie over de vaste en variabele pensioenen die een uitvoerder aanbiedt. Dat maakt vergelijken dus erg makkelijk. Aegon heeft hiervoor het Uitkerend Garantiepensioen (vast) en het Uitkerend Beleggingspensioen (variabel).

Aegon biedt het Standaardmodel nu ook aan via Mijn Aegon

Heeft u klanten die bij Aegon een DC-pensioen opbouwen? Dan ontvangen ze het Standaardmodel minimaal 6 maanden voor hun pensioendatum in Mijn Aegon. Zo hebben ze ruim de tijd om een goede keuze te maken.

Het Standaardmodel is voor iedereen beschikbaar op onze website

Klanten die hun pensioenkapitaal hebben opgebouwd buiten Aegon kunnen het Standaardmodel gebruiken op onze website. Hiervoor hoeft uw klant alleen maar een paar gegevens in te vullen.

We staan voor u klaar

Meer weten? Uw accountmanager vertelt u graag meer over de verschillende manieren waarop Aegon het Standaardmodel aanbiedt.