Premiewijziging Aegon Overlijdensrisicoverzekering: ook gunstig voor uw klant?

Op 1 juni 2018 hebben we de premie van onze Aegon Overlijdensrisicoverzekering gewijzigd. Met deze wijziging kunnen we in nog meer gevallen aantrekkelijker zijn voor uw klanten.

Wat hebben we gewijzigd?

Hoe de premie is gewijzigd verschilt per situatie. We kijken hierbij naar de leeftijd van de klant, de gekozen looptijd en de dekking. Ook houden we rekening met de premie van andere verzekeraars. Betekent dit dat we nu altijd de goedkoopste zijn? Nee. Maar we hebben wel berekend dat we vaker een aantrekkelijke premie kunnen bieden. Grote kans dat dit ook voor veel van uw klanten geldt.

Snel aanvraagproces

Het aantal aanvragen voor onze overlijdensrisicoverzekering groeit gestaag. Tegelijkertijd blijven we werken aan een nog snellere verwerking van aanvragen. U kunt ons daarbij helpen. Een aantal tips:

Tip 1: Vul altijd het juiste mobiele nummer en e-mailadres van uw klant in. Uw klant kan dan snel en veilig de digitale gezondheidsverklaring invullen.

Tip 2: Een extra check op onderstaande punten vóór het indienen van de aanvraag voorkomt onnodige vertraging:

  • Geboortedatum
  • Adres
  • Ingangsdatum & einddatum
  • Verzekerd bedrag op de ingangsdatum en verzekeringsvorm
  • Aantal verzekeringnemers (premiesplitsing)
  • Belastingverplichting

Let op: Twee verzekeringnemers bij één verzekerde is niet mogelijk.

 

Tip 3: Heeft u een gewijzigd premievoorstel ontvangen? Vriendelijk verzoek om dan zo snel mogelijk te reageren. Zo kunnen we met elkaar uw klant zo snel mogelijk helpen