Nieuwe service: videochat voor adviseurs

Aegon is een pilot gestart met videochat. Uw scherm delen of meekijken met een accountmanager: het kan allemaal!

Start een videochat met een van onze medewerkers

Telefoon en mail kennen zo hun beperkingen. Daarom lanceert Aegon een nieuwe pilot: videochat voor adviseurs. Dit lijkt op skypen, maar het biedt veel meer mogelijkheden. U ziet de Aegon-medewerker, natuurlijk. Maar nog belangrijker: u kunt meekijken op zijn of haar scherm. Handig bij presentaties. Het werkt ook de andere kant op. Heeft u bijvoorbeeld vragen over onze tooling? Of over een offerte? Deel dan uw scherm met ons en we lopen er samen doorheen.

Ons contact wordt persoonlijker én u krijgt sneller antwoord

Het voordeel van deze methode is dat ons contact een stuk persoonlijker wordt. En we kunnen sneller en effectiever antwoord geven op uw vragen. Het initiatief voor een videochat ligt niet alleen bij Aegon. U kunt ook zelf een videochat aanvragen en inplannen.

De pilot start bij Desk Account Management

De afdeling Desk Account Management is de eerste die met videochat aan de slag gaat. Krijgt u een e-mail van iemand van deze afdeling? Dan ziet u onderaan een link waarmee u zelf een videochat kunt aanvragen en inplannen. Deze link zal binnenkort ook beschikbaar zijn op het Aegon Intermediair Portal.

We hopen deze service snel te kunnen uitbreiden

Heeft de pilot succes? Dan breiden we deze service stap voor stap uit. We houden u op de hoogte van deze nieuwe vorm van dienstverlening.