Digitalisering: verbeteringen naar aanleiding van uw feedback

Wij houden u regelmatig op de hoogte van ons verbeterde Aegon Intermediair Portal (AIP). Om deze verbeteringen zo goed mogelijk bij uw wensen aan te laten sluiten is uw feedback belangrijk voor ons. Zo leren wij wat goed voor u werkt en wat we kunnen verbeteren. De afgelopen maanden is er naar aanleiding van uw terugkoppeling al veel aangepast, zoals het verbeteren van de vindbaarheid van downloads op AIP, het updaten van content productpagina’s en het aanpassen van de verwerkingstijden. En er komt nog veel meer aan!

Graag maken wij het geven van feedback over ons portaal zo makkelijk mogelijk voor u. Daarom hebben wij recent een feedback knop aangepast binnen AIP. Deze knop vindt u aan de rechterkant van het scherm binnen het portaal. Hier kunt u direct uw opmerkingen kwijt. Denk hierbij aan onduidelijke informatie op een pagina of een niet werkende knop binnen het portaal. Wij nemen dan - indien nodig - zo snel mogelijk actie. Natuurlijk kunt u nog steeds uw feedback delen via onze accountmanagers.

Daarnaast kunt u nu heel simpel aangeven wat u van de inhoud van onze productpagina’s vindt door middel van een duimpje omhoog of omlaag. Op deze manier kunnen we AIP samen met u blijven verbeteren.