Meld u aan voor InFinance Day 2018!

Op donderdag 29 maart a.s. vindt InFinance Day 2018 plaats. Het exclusieve event voor topadviseurs in Expo Houten. Een uniek event, qua setting (Romeinse Arena) en doordat vele visies van de financiële top van Nederland op één locatie gedeeld worden. Als sponsor van dit event nodigt Aegon u van harte uit deze dag bij te wonen.

Wat kunt u verwachten?

U kunt kiezen uit het bijwonen van ruim 25 visies. Deze vormen een goed fundament om veranderingen of trends te signaleren. Daartussendoor zorgen talkshows voor interessante en spraakmakende onderwerpen.

Visies Aegon

Wat zijn de bouwstenen van een lange termijn vermogensopbouw? En hoe vult u als adviseur uw rol steviger in richting werkgevers én werknemers via PPI en advisering? U hoort hier meer over tijdens de Aegon visie sessies, die wij zowel in de ochtend als in de middag organiseren.

We zien u graag op 29 maart te Houten

Meld u aan en kies welke visies u wilt bezoeken. Naast de visies van de financiële top, delen professionals als Erik Lutjens, Corné van Zeijl, Theo Gommer, Paul de Vries, Jan-Pieter van der Helm, CEO’s en visionairs hun kennis en visie op de trends, innovaties in de markt.

Meld u nu aan voor InFinance Day en bekijk de visies en het programma in e-InFinance of op  infinanceday.nl

 

Tot donderdag 29 maart in Expo Houten!