Kopiepolissen particuliere schadeverzekeringen via Aplaza vanaf prolongatie mei 2018

Aegon investeert in digitaal gemak voor u als adviseur. Daarom verbeteren wij onze huidige digitale ondersteuning en breiden de mogelijkheden voor u uit. Hiermee maken wij weer een stap voorwaarts in onze digitale samenwerking. In dat kader informeren wij u met veel plezier over de verdere inzet van Aplaza.

Digitaal samenwerken en Aplaza wordt uitgebreid

Vanaf prolongatie mei 2018 gaan wij kopiepolissen bij prolongatie voor Schade Particulier aanleveren via Aplaza. Dit is de eerste stap in het uitbreiden van onze digitale samenwerking.

Voor het komende jaar staat, rondom het thema Aplaza, verder op de planning:

  • Ontvangen van groene kaarten
  • Werken met ADN-berichten
  • Start offertes, aanvragen en mutaties vanaf Aegon Intermediair Portaal
  • Start offertes, aanvragen en mutaties vanuit het door u gebruikte systeemhuispakket 
  • Eenvoudig ophalen schadecommunicatie


 

Zodra wij een van deze nieuwe functionaliteiten opleveren, hoort u dat natuurlijk van ons!

Kopiepolissen particuliere schadeverzekeringen via Aplaza vanaf prolongatie mei 2018

Al geruime tijd sturen wij u bij aanvragen en mutaties de kopiepolis en originele boekingsnota via Aplaza. Veel adviseurs vroegen ons ook bij prolongatie de kopiepolis via Aplaza te sturen. Dit verzoek hebben wij opgepakt en getest met een groep adviseurs. De reacties waren zeer positief. Wij zijn blij u tegemoet te komen door u vanaf de mei-prolongatie de kopiepolissen via Aplaza te versturen. U ontvangt zo de polisdocumenten uit prolongatie snel en gemakkelijk bij het juiste polisdossier in uw systeemhuispakket. U haalt de Aplaza -berichten op zoals u gewend bent. Doet u dit regelmatig, dan beschikt u altijd over de meest actuele kopiepolis van uw klant.

Maakt u gebruik van het systeemhuispakket CCS?

Dan ontvangt u de kopiepolis uit de prolongatie digitaal via GRS.

Maakt u nog geen gebruik van Aplaza? 

Het gebruik van Aplaza kan ook voor uw kantoor van toegevoegde waarde zijn. Vooral omdat Aegon steeds meer zal investeren in communicatie via Aplaza. Meer informatie vindt u op www.aplaza.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.