Jaaroverzicht van de Aegon-producten

Voor 1 maart 2018 ontvangt uw klant zijn jaaroverzicht over 2017 van zijn financiële producten zoals levensverzekeringen, hypotheken, bankproducten, pensioenen en sparen. Uw klant kan eenvoudig zijn jaaroverzicht digitaal inzien in Mijn Aegon. Klanten krijgen een mail van ons zodra de jaaroverzichten klaar staan in Mijn Aegon.

Heeft uw klant nog geen Mijn Aegon?

Het jaaroverzicht is uiterlijk 5 februari 2018 beschikbaar in Mijn Aegon. Het jaaroverzicht heeft de klant nodig voor het controleren van de vooringevulde belastingaangifte. Heeft uw klant nog geen toegang tot Mijn Aegon? Dan regelt uw klant dat eenvoudig via www.aegon.nl/account-aanmaken.

Het jaaroverzicht van levensverzekeringen staat op AIP

U kunt als adviseur het jaaroverzicht van de opbouwende levensverzekeringen ook downloaden via Inzien op de Aegon Intermediair Portal (AIP). U selecteert onder Inzien, de “ Bijbehorende Correspondentie” met de klant waarvan u het jaaroverzicht wilt opvragen. Ook de jaaroverzichten van eerdere jaren vindt u hier. De jaaroverzichten van andere producten zijn niet beschikbaar via deze weg.

Heeft u vragen?

Het verzendschema, de antwoorden op veelgestelde vragen en nog meer informatie vindt u op www.aegon.nl/jaaroverzicht.