Documentatie huidige beleggingsrekeningen

Beleggen bij Aegon wordt eenvoudiger. Wij stoppen met de huidige beleggingsrekeningen bij Aegon Bank en introduceren een nieuwe manier van beleggen: Aegon Beheerd Beleggen. Vanaf 26 september 2017 is het daardoor niet meer mogelijk om onderstaande beleggingsrekeningen bij Aegon Bank af te sluiten. De beleggingsrekeningen van Aegon Bank staan daarom niet meer op onze Aegon Intermediair Portal.

Zoekt u meer informatie over deze beleggingsrekeningen bij Aegon Bank? Dan vindt u die documentatie voor beleggenproducten en pensioenproducten op de website van Aegon. 

Nieuwe en eenvoudige manier van beleggen begin 2018

Beleggen is een slimme manier om geld opzij te zetten voor latere doelen zoals aanvulling op pensioen of een potje voor studiekosten van kinderen. Maar goed beleggen kost tijd en aandacht. We merken dat veel klanten hier niet aan toekomen. Daarom introduceren wij begin 2018 een nieuwe en eenvoudige manier van beleggen. Binnen het vastgestelde beleggingsprofiel doen onze experts voortaan het werk voor klanten. Zo hebben klanten weinig omkijken meer naar hun beleggingen. Bovendien nemen wij met de nieuwe manier van beleggen de zorgplicht geheel op ons en voldoen zo aan de nieuwe Europese richtlijn MiFID II.