Aegon Zakelijk & Zakelijk Schade

In 2016 bent u geïnformeerd over de verkoop van onze zakelijke schadeportefeuille aan Allianz Benelux. De afgelopen tijd merken wij dat er verwarring is ontstaan over deze verkoop en ons Zakelijk bedrijf. Welke oplossingen kunt u nog wel bij ons afnemen en welke niet? Graag geven wij een toelichting.

Schade Zakelijk

De verkoop van onze zakelijke schadeportefeuille is inclusief de volmacht- en beursportefeuilles die worden afgebouwd. De verandering betreft de zakelijke verzekeringsproducten op het gebied van vervoer, opstal en inboedel, transport, bedrijfsaansprakelijkheid, ongevallen en werkmaterieel. Uw vertrouwde contactpersonen werken sinds 1 juli 2016 bij Allianz. Er is niets veranderd voor de inkomensverzekeringen en particuliere schadeverzekeringen. We blijven investeren in particuliere schade- en inkomensverzekeringen. 

Aegon Zakelijk

U kunt bij Aegon Zakelijk terecht voor al uw vragen op het gebied van Inkomen en Pensioen. Wij bieden een compleet assortiment aan inkomens- en pensioenoplossingen met duidelijke bouwblokken passend bij de wensen en behoeften van uw klanten:

  • Van zorg voor en bescherming van de ondernemer in geval van arbeidsongeschiktheid tot zorg voor en bescherming van werkgevers en ondernemers als werknemers langdurig ziek zijn. U vindt meer informatie op www.aegon.nl/zakelijk/inkomensverzekeringen.
  • Van middelloonregelingen, beschikbare premieregelingen en aanvullende regelingen zoals de collectieve overlijdensrisicoverzekering tot en met de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Een ruim pakket aan aanvullende diensten maakt ons aanbod compleet. U vindt meer informatie op www.aegon.nl/zakelijk/pensioen. 

 

Hierbij geloven wij in de meerwaarde van onafhankelijk advies en in de samenwerking met adviseurs. Wij stellen mensen, samen met u, in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Hierbij kijkt, kiest en koopt de klant via het kanaal van zijn keuze. Het onafhankelijke advieskanaal speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Vragen

Hebt u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail of bel dan met uw contactpersoon bij Aegon.